Beeldbewerking

Beeldbewerking van kinder- en familiefoto’s tot hele mooie sfeerbeelden voor aan de muur. Wij restaureren oude foto’s, bewerken foto’s tot nieuwe beelden of veranderen foto’s in fleurige beelden en getekende (pop-art) portretten. Hieronder een aantal voorbeelden van mogelijkheden van beeldbewerking. Een ander idee, vraag naar de mogelijkheden!!

Fotoschilderijen illustratieve fantasie landschappen

Met aangeleverde foto’s of door ons gemaakte foto’s maken wij een illustratief fantasie landschap. Wij plaatsen u en/of uw kinderen in een elk gewenst landschap en met toegevoegde elementen. We hebben bestaande landschappen, die we enigszins aanpassen voor de personen, die erin moeten. Maar daarnaast kunnen we hele nieuwe maken, helemaal op wens aangepast.

[nggallery id=25]

Fotoschilderijen fantasie landschappen

Wij plaatsen u en/of uw kinderen in een fantasie landschap met foto’s van uzelf of door ons gemaakt. Alles is mogelijk. In overleg met u ontwerpen wij een beeld, wat u in gedachten heeft.

[nggallery id=26]

Fotoschilderijen popart

Van een door ons gemaakte foto of een aangeleverde foto maken wij een frisse/ moderne popart bewerking in elke gewenste kleur. Deze bewerking is niet met een Photoshop filter gemaakt, maar wordt getekend en met de gewenste kleuren gevuld. Het is  arbeidsintensief en het resultaat (zeker afgedrukt op canvas) is een uniek (foto) schilderij.

De kwaliteit van de aangeleverde foto hoeft niet heel goed te zijn, maar de de gelaatstrekken moeten wel naar voren komen. Desgewenst komen wij de foto’s bij u maken of kunnen we bij ons in de fotostudio foto’s maken.

[nggallery id=24]

Fotobewerkingen

Foto’s bij ons in de studio gemaakt combineren wij met elkaar en/ of met (oude) aangeleverde foto’s. Hierdoor krijg je familie/ groeps- foto’s, die anders zijn dan anders en kunnen mensen op de foto komen, die er niet bij zijn. Leuk als cadeau.

Fotoschilderijen aquarel

Met een door ons in onze fotostudio gemaakte foto of met een door u aangeleverde foto maken wij een fleurige afbeelding. Met een aquarel achtergrond, diverse vectoren en allerlei toegevoegd beeldmateriaal. Geheel naar wens op maat gemaakt.

Diverse bewerkingen

[nggallery id=11]