Zwangerschaps fotografie

In onze fotostudio kunt u ook terecht voor zwangerschapsfotografie. Voor een mooie herinnering aan deze tijd kunt u door ons foto’s laten maken van uw buik, met of zonder broertjes en/of zusjes erbij en de partners en allerlei leuke attributen.
U kunt kiezen uit verschillende fotosettings met belichtingen en achtergronden. Van mooie trendy witte opstellingen tot zwarte klassieke achtergronden. Met doeken, attributen en mooie kleding.Ook kunnen wij voor u de foto’s geheel voorbereiden voor een geboortekaartje. Desgewenst kunnen wij ook het hele traject van fotografie tot aan geboortekaartje voor uw regelen, zodat u zeker weet dat uw geboortekaartje een uniek exemplaar is dat niet door een ander gebruikt is of ooit door ander gebruikt kan gaan worden. Kom gerust langs om hier een afspraak over te maken.
Een zwangerschapsfotosessie duurt ongeveer een uur, maar dit kan ook langer duren. Zeker als er kinderen mee zijn nemen wij de tijd. De foto’s worden genomen door een vrouwelijke fotograaf.

Zwangerschapsfotografie (kleine discrete selectie)

[nggallery id=6]