Webdesign, logo en huisstijl

Op het gebied van webdesign en webdevelopment is heel veel mogelijk. Van een statische website, webshop/webwinkel met automatische betalingssystemen en voorraadbeheer tot een dynamische website met blogs.

Welke u ook kiest, het design (content, logo en huisstijl) en de vindbaarheid zijn hierbij heel erg belangrijk.

Uw website is uw visitekaartje op internet en moet duidelijk, overzichtelijk en herkenbaar zijn. Een duidelijke identiteit hebben. Daarnaast moet uw website binnen Google goed te vinden zijn om bezoekers te krijgen. Hiervoor creëren wij zoekwoorden in uw website om deze te optimaliseren voor de zoekmachine (SEO). Uw website komt dan hoog in de lijst te staan, waardoor uw website veel sneller gevonden wordt.

Website met WordPress CMS

WordPress is op dit moment het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS). De gebruiker kan hiermee op een relatief eenvoudige manier de inhoud (content) wijzigen en/of aanvullen.

Door middel van thema’s (themes) en zelfgemaakte template files maken wij een opmaak voor uw website, zodat u geen gebruik hoeft te maken van de standaardvormgeving die WordPress levert. Ook kunnen wij diverse plugins instaleren die allerlei functies aan de website toevoegen.

Mobiele website met WordPress

Steeds vaker wordt mobiel internet gebruikt om websites te bezoeken. Het kan voor een bezoeker erg frustrerend zijn om het scherm steeds in en uit te moeten zoemen om een website op een mobiel apparaat te kunnen bekijken.

Een geoptimaliseerde website voor het gebruik op verschillende mobiele apparatuur is dan ook sterk aan te bevelen. Er is veel meer overzicht en de inhoud is op ware grootte te bekijken.

Wij ontwikkelen mobiele websites op basis van WordPress CMS. Wij kiezen hiervoor een “responsive” design. Deze reageert op het apparaat waarmee de website wordt bekeken.

j

Zelf onderhouden
Wij kunnen uw website regelmatig updaten en wijzigingen op de uw website uitvoeren, maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de website zelf te beheren en onderhouden.

Na een korte uitleg/cursus bent u in staat om uw eigen website te beheren, teksten, links en afbeeldingen te veranderen en toe te voegen.

Als startende zelfstandige snel besloten dat een aansprekend logo, visitekaartjes en een goede website mij helpen om mijzelf in de markt te zetten. Ik was bij jullie aan het goede adres om mij te helpen. Jullie voelen goed aan wat je als startende zelfstandige nodig hebt, schakelen snel, denken vooruit en denken vanuit jullie expertise goed met mij mee. In het proces was het mooi dat ik zelf goed moest nadenken over wat ik uit wil dragen en uit wilt stralen, dit draagt ook bij aan mijn succes. Ik merkte dat hoe duidelijker ik dit zelf heb, hoe beter het resultaat . Ik ben superblij! De feedback uit mijn omgeving is dat mijn website uitstraalt wie ik ben. Mooier compliment kun je niet krijgen. Ik deel deze graag met jullie. Dank en hopelijk tot een volgende keer!

Anouk Mennema

www.amennema.nl

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak

Neem contact op met één van onze medewerkers via 06-23309022 of info@cekust.nl