Workshop Photoshop kinderen

Hele leuke workshop voor kinderen! Met een foto van jezelf aan de gang of zelf een heel nieuw beeld maken.

In deze workshop gaan we aan de gang met Photoshop. Het is een programma vol met allerlei mogelijkheden om een heel eigen beeld te maken. De creatieve mogelijkheden zijn ontzettende groot. En kinderen vinden het heel leuk om allerlei Photoshop gereedschappen te ontdekken. Ze zijn heel inventief en creatief. Ze bedenken van alles.

In deze workshop gaan we met zijn allen aan de gang en zal stap voor stap uitleg worden gegeven over een aantal gereedschappen. En daarna is het tijd om te experimenteren. Elk beeld zal anders zijn en je hebt dan ook een kunstwerk voor aan de muur.

Je hoeft totaal geen kennis van Photoshop te hebben!! Spelenderwijs leren ze heel veel tools van photoshop.

De laptops staan klaar en helemaal gereed. En met een eigen meegebrachte foto kunnen ze meteen aan de slag. Na afloop krijgt iedereen zijn eigen digitale bestand mee, die op groot formaat is af te drukken.

De workshop is incl. onbeperkt limonade en wat lekkers. Maximaal aantal deelnemers is 5 kinderen. Of meer indien eigen laptops met photoshop.

Wanneer: Voor groepen is de workshop op elke gewenste dag aan te vragen.

Voor individuele deelname zijn er ook verschillende data beschikbaar. Vraag naar de verschillende mogelijkheden

Tijd: 2-3 uur

Kosten: € 12,50 p.p. Dit is met onbeperkt limonade en wat lekkers.

Om een echt kinderfeestje te hebben kun je extra bij boeken een High tea voor € 4,50 p.p. en/of een chocolade fondue voor € 5,95 p.p.

Cursusvoorwaarden Cekust v.o.f.

Algemeen
Door u aan te melden voor een workshop/cursus, verklaard u akkoord te gaan met de volgende cursusvoorwaarden.

Inschrijving
U kunt zich aanmelden voor een cursus of workshop middels het inschrijfformulier op onze website, telefonisch, schriftelijk inschrijfformulier en email.
Deze inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en zijn bindend. U schrijft zich in voor de gehele cursus. Inschrijving voor een gedeelte van de cursus is niet mogelijk.

Aantal deelnemers
De workshop/cursus gaat van start bij voldoende belangstelling. Voor elke workshop/cursus geldt een minimum en maximum aantal deelnemers. Bij onvoldoende deelname berichten wij u uiterlijk een week vóór aanvang dat de cursus niet doorgaat.

Betaling
Door u aan te melden voor één van onze workshops/cursussen gaat u akkoord met onze cursusvoorwaarden en verplicht u zich tot het betalen van het volledige cursusgeld.

Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u binnen 1 week een bevestiging van uw inschrijving, een factuur, een routebeschrijving en nadere informatie omtrent de cursus/workshop.

Vóór de start van de workshop/cursus moet het totale cursusgeld door ons ontvangen zijn. Als de betaling binnen 1 week na start van de workshop/cursus nog niet door ons ontvangen is dan sturen wij een herinnering verhoogd met € 4,50 administratiekosten.

Annulering inschrijving
Annuleren van uw inschrijving kan schriftelijk tot 14 dagen vóór aanvang van de workshop/ cursus. U krijgt dan het door ons ontvangen cursusgeld minus € 15,- administratiekosten retour. Indien wij nog geen betaling van u hebben ontvangen dan brengen wij € 15,- administratiekosten in rekening.

Restitutie
Tot 14 dagen vóór aanvang van de workshop/cursus is restitutie van het cursusgeld minus
€ 15,- administratiekosten mogelijk. Daarna is geen restitutie meer mogelijk.
Met aantoonbare overmacht wordt rekening gehouden, zoals langdurige ziekte en verhuizing buiten een straal van 20 km van de cursus locatie. Defecten aan apparatuur (camera e.d.) die optreden vlak voor aanvang van de cursus en tijdens de cursus zijn geen reden tot annulering of restitutie van het cursusgeld of een deel daarvan. Volledige restitutie vindt plaats wanneer de cursus waarop u heeft ingeschreven, wegens onvoldoende belangstelling of om een andere reden niet doorgaat.

Aansprakelijkheid
Cekust fotografie kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor het uitvallen van workshops/cursussen door overmacht, zoals b.v. een ziek model of weersinvloeden of materiaalpech van onze zijde. Indien dit het geval is dan zal het volledige bedrag van de workshop of dat deel van de cursus dat niet door kon gaan aan u terugbetaald.

Cekust fotografie kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade die voortkomt uit het volgen van een workshop/cursus en/of gevolgen die voortvloeien uit het in de praktijk brengen van het geleerde.

Foto’s van cursisten
Tijdens de cursussen/workshops kunnen er foto’s worden gemaakt van de cursisten voor promotiemateriaal (b.v. krant, folders en website). Wanneer u hiervoor niet gefotografeerd wenst te worden dan kunt u dit aan het begin van de cursus/workshop kenbaar maken.

Foto’s van modellen
Foto’s die cursisten maken tijdens de cursussen/workshops van modellen of medecursisten mogen alleen voor eigen gebruik (portfolio) worden gebruikt. Ze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het model op welke wijze dan ook commercieel worden gebruikt. Of gepubliceerd op websites of andere media.

Foto’s die de modellen krijgen mogen ongewijzigd voor eigen gebruik (portfolio) worden gebruikt. Deze foto’s mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf op welke wijze dan ook commercieel worden gebruikt.