workshop7201-600x400

 

 

 

 

 

Workshop fotografie en Beeldbewerking

In deze workshop zullen we ’s morgens de meest gebruikte functies van de camera leren kennen.Zoals sluitertijd, diafragma, ISO waarden en het scherpstellen. Ook zullen we aan de hand van foto’s kijken naar composities waardoor een foto meer zeggingskracht krijgt.In de middag zullen we op locatie fotograferen, en zullen we de kennis van de ochtend in praktijk brengen.Na deze workshop bent u in staat om meer uit uw camera te halen en de foto’s meer zeggingskracht te geven.

De workshop is inclusief een lunch, koffie/thee en cursusmateriaal.
De workshop is te volgen met zowel een spiegelreflexcamera als een compact camera.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de workshop:

• Hoe werkt een digitale (spiegelreflex)camera?
• De technische basis: sluitertijd, diafragma, iso-waarde, brandpuntafstand, dieptescherpte en camerainstellingen
• Objectieven: groothoeklens, standaard, telelens, zoom
• Compositie: landschap, gebouwen, portret, kinderen en sport
• Zelf fotograferen met de eigen camera aan de hand van een opdracht
• Foto’s opslaan & bewerken van de foto’s
• De belangrijkste basis met Photoshop
• Publiceren en delen; Facebook, Flickr, etc.
• Tips & tricks en individuele vragen

Het maximum aantal deelnemers is 12, de inschrijvingen handelen wij af op basis van binnenkomst. Reservering is noodzakelijk in verband met de lunch.

 

Wanneer:

Aantal lessen:

Data:

Tijd: Hele dag

Kosten: € 75,-

 

[form form-2]
klik hier voor de cursusvoorwaarden.

 

 

 

 

 

 

Cursusvoorwaarden Cekust v.o.f.

Algemeen
Door u aan te melden voor een workshop/cursus, verklaard u akkoord te gaan met de volgende cursusvoorwaarden.

Inschrijving
U kunt zich aanmelden voor een cursus of workshop middels het inschrijfformulier op onze website, telefonisch, schriftelijk inschrijfformulier en email.
Deze inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en zijn bindend. U schrijft zich in voor de gehele cursus. Inschrijving voor een gedeelte van de cursus is niet mogelijk.

Aantal deelnemers
De workshop/cursus gaat van start bij voldoende belangstelling. Voor elke workshop/cursus geldt een minimum en maximum aantal deelnemers. Bij onvoldoende deelname berichten wij u uiterlijk een week vóór aanvang dat de cursus niet doorgaat.

Betaling
Door u aan te melden voor één van onze workshops/cursussen gaat u akkoord met onze cursusvoorwaarden en verplicht u zich tot het betalen van het volledige cursusgeld.

Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u binnen 1 week een bevestiging van uw inschrijving, een factuur, een routebeschrijving en nadere informatie omtrent de cursus/workshop.

Vóór de start van de workshop/cursus moet het totale cursusgeld door ons ontvangen zijn. Als de betaling binnen 1 week na start van de workshop/cursus nog niet door ons ontvangen is dan sturen wij een herinnering verhoogd met € 4,50 administratiekosten.

Annulering inschrijving
Annuleren van uw inschrijving kan schriftelijk tot 14 dagen vóór aanvang van de workshop/ cursus. U krijgt dan het door ons ontvangen cursusgeld minus € 15,- administratiekosten retour. Indien wij nog geen betaling van u hebben ontvangen dan brengen wij € 15,- administratiekosten in rekening.

Restitutie
Tot 14 dagen vóór aanvang van de workshop/cursus is restitutie van het cursusgeld minus
€ 15,- administratiekosten mogelijk. Daarna is geen restitutie meer mogelijk.
Met aantoonbare overmacht wordt rekening gehouden, zoals langdurige ziekte en verhuizing buiten een straal van 20 km van de cursus locatie. Defecten aan apparatuur (camera e.d.) die optreden vlak voor aanvang van de cursus en tijdens de cursus zijn geen reden tot annulering of restitutie van het cursusgeld of een deel daarvan. Volledige restitutie vindt plaats wanneer de cursus waarop u heeft ingeschreven, wegens onvoldoende belangstelling of om een andere reden niet doorgaat.

Aansprakelijkheid
Cekust fotografie kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor het uitvallen van workshops/cursussen door overmacht, zoals b.v. een ziek model of weersinvloeden of materiaalpech van onze zijde. Indien dit het geval is dan zal het volledige bedrag van de workshop of dat deel van de cursus dat niet door kon gaan aan u terugbetaald.

Cekust fotografie kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade die voortkomt uit het volgen van een workshop/cursus en/of gevolgen die voortvloeien uit het in de praktijk brengen van het geleerde.

Foto’s van cursisten
Tijdens de cursussen/workshops kunnen er foto’s worden gemaakt van de cursisten voor promotiemateriaal (b.v. krant, folders en website). Wanneer u hiervoor niet gefotografeerd wenst te worden dan kunt u dit aan het begin van de cursus/workshop kenbaar maken.

Foto’s van modellen
Foto’s die cursisten maken tijdens de cursussen/workshops van modellen of medecursisten mogen alleen voor eigen gebruik (portfolio) worden gebruikt. Ze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het model op welke wijze dan ook commercieel worden gebruikt. Of gepubliceerd op websites of andere media.

Foto’s die de modellen krijgen mogen ongewijzigd voor eigen gebruik (portfolio) worden gebruikt. Deze foto’s mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf op welke wijze dan ook commercieel worden gebruikt.